Veselība
1

Svētkiem tuvojoties, ir īstais laiks eksperimentēt virtuvē un iepriecināt sevi un ģimeni ar gardām receptēm!

Pagatavo veselīgas uzkodas:

  1. Veselīgie auzu pārslu cepumi – saspaidi 2 nogatavojušos banānus, pievieno 350 g auzu pārslas, pievieno klāt rozīnes, dzērvenes, savus iemīļotākos riekstus, pēc izvēles – kanēli, muskatriekstu. Kārto katru cepumu uz pannas un cep 180 grādos 15 minūtes.
  2. Veselīgie batoniņi – 250 g auzu pārslu, sajauc ar 2 ēdamkarotēm zemesriekstu sviesta un pievieno riekstus, žāvētus augļus, sēklas, nedaudz medu. Pannā ieklāj batoniņu masu un liec sastingt ledusskapī 2 h.

Sāļo našķu vietā – cepeškrāsnī grauzdē turku zirņus, pārkaisi ar savām mīļākajām garšvielām!